Tussenstand doelpuntenactie KV OWK

Ook dit jaar heeft de Ac-sie commissie van OWK de doelpuntenactie op touw gezet. Voorafgaand aan de zaalcompetitie kon er een gokje worden gewaagd hoeveel doelpunten OWK 1 maakt tijdens de zaalcompetitie 2018-2019.  In totaal is er 23 keer gegokt. Verwacht wordt dat er tussen de 301 en 392 doelpunten worden gescoord. Het 1e team van de CINX-formatie heeft tot nu toe 254 keer weten te scoren in tien wedstrijden. Dit betekent dat nog veel kanshebbers zijn om met de prijzenpot naar huis te gaan!

OWK 1 heeft ook dit zaalseizoen de mogelijkheid om het kampioenschap binnen te slepen. Met nog vier wedstrijden te gaan staat het team op de eerste plaats met 14 punten. Het belooft een spannend slot van de competitie te worden want de achterstand van de nummer 5, AVO 1, is slechts 3 punten.

Morgenavond (09-03) om 18:30 uur staat de wedstrijd tegen nummer 4, Heerenveen 1, op het programma. Na het verlies van de uitwedstijd bij Heerenveen is OWK erop gebrand om te winnen en kan hierbij de steun van het publiek goed gebruiken. Wees welkom in de Rodenburg te Leek!

Afdrukken