Slot zaalseizoen voor OWK 2 niet zoals gehoopt

Het tweede team van korfbalvereniging OWK speelde zondag 31 maart haar laatste wedstrijd van het zaalseizoen tegen SCO 3. Deze wedstrijd had geen speciale waarde meer, gezien dat de kaarten voor dit seizoen al geschud waren. De week hiervoor wist Groen Geel 3 tegen de Oostwolmers het kampioenschap al binnen te slepen. Voor OWK stond er niks meer op het spel, behalve een goed gevoel. Dat was nu net waar de roodhemden naar op zoek waren. In de competitiewedstrijden werd niet altijd het niveau gehaald en het resultaat hiervan was een onvoldaan gevoel. Tegen SCO was nog wat recht te zetten. De vorige wedstrijd was zeer beladen wat resulteerde in een 25 - 18 nederlaag. SCO, een ploeg waar OWK het altijd lastig tegen heeft, moest in deze wedstrijd worden bedwongen.

In een zeer moeizame beginfase kon OWK niet het spel en de vechtlust laten zien die vooraf besproken was. Het waren de tegenstanders uit Friesland die de beginfase domineerden en de stand naar een 4 - 8 voorsprong wisten te brengen. Mede dankzij een zeer scherpe Joost Mellema (a.k.a. Mellemaster) werd er met een stand van 11 tegen 10 de kleedkamers opgezocht.

De tweede helft ging de stand gelijk op, geen van de teams wist echt los te komen van de ander. Het laatste fluitsignaal van dit zaalseizoen klonk bij een 22 - 22 eindstand. Met één punt erbij, een goed gevoel en toch een beetje een steek in ons hart, na dit bewogen zaalseizoen neemt Jannine Schuitema afscheid van de selectie. Het vizier gaat richting het veld, waar OWK 2 nog punten moet pakken voor lijfsbehoud.

Afdrukken