Tien jaar OWK online

Tien jaar OWK onlineTien jaar geleden was het zover, de papieren sportkrant die slechts vier keer per jaar uitkwam werd vervangen door een website. Niet meer knippen, plakken, kopiëren, nieten en bezorgen.

In het begin was het voor velen even wennen en de printer deed nog vaak veel werk, maar inmiddels is het internet en social media een gemeen goed en is iedereen gewend dat de site vol staat met alle informatie die je nodig hebt als lid of geïnteresseerde van OWK.

Voor de webmaster was het vanaf 2008 duiken in de materie en zelfs nu komen er leuke puzzels voorbij. In de afgelopen tien jaar is er echter zoveel kennis en vaardigheid bijgekomen dat er eigenlijk geen probleem onoplosbaar blijkt te zijn.

Maar een site maak je zeker niet alleen! De input van leden en belangstellenden is hiervoor belangrijk. Het bedienen van alle OWK geïnteresseerden heeft namelijk alleen zin als de aangeboden informatie up to date is en over alle korfbal gerelateerde activiteiten van de vereniging en haar leden gaat. Dit doe je samen. Gelukkig is het dan ook al behoorlijk ingeburgerd dat leden en andere OWK-ers even een mail of appje sturen naar de webmaster als er nieuws te melden valt.

Van harte gefeliciteerd leden en OWK, met dit 10 jarige jubileum.

Korfballen doe we samen!

Afdrukken